Het fascinerende mysterieuze en spirituele RAPA NUI Paaseiland
Zeker bijzonder om daar te zijn. Zover weg en dan nog wel op zo'n apart eiland.
Was weer een mooi meeslepend verhaal.
Ja, Paaseiland heeft ook voor mij altijd een magische klank gehad. Wat fantastisch, dat jullie daar nu in levenden lijve zijn< Bert & Carla. Ik ben een beetje jaloers. Veel cultuur en avontuur nog. Ben
Genoten van je verhaal , wist er weinig over , maar voelde waar je was en waarom het je zo ontroerde . Het
Prachtig verhaal en wat ongelooflijk mooi!
met recht een buitencategorie ervaring. Dank voor het laten meebeleven!
Prachtig: Bertje op Paseiland! Fijn om met je meegevoerd te worden in het mooie verhaal en in je ontroering.
Geniet verder van de viering van jullie 7-jarig huwelijk.
Net je verhaal gelezen en goed in mij opgenomen met het gevoel, ik reis echt mee. Weer terug naar de realiteit, kijk ik naar buiten naar het weer troosteloze weer hier. Ga verder met het genieten van de voor jou bijzondere plek. đź’‹đź’‹ voor jullie beiden.
Van harte en dan ook nog op zo'n plek!
Dromend over mijn wens om met m'n (zeil)schip https://klipper-mentor.reismee.nl/ verder over de wereld te zwerven, zocht ik naar de laatste reisverhalen van Zuid Amerika en stuitte toen op het jouwe.
Mooi vond ik om weer bevestigd te krijgen dat leeftijd geen criterium is voor doen of laten. Daarom ga ik ook (mits ik lichamelijk en geestelijk in orde blijf) door met doen, tot aan m'n dood, maar het liefst actief en zonder vliegen en zo.